Welkom bij mijn online agenda:
1-op-1 werksessies
Doorstartplan
BBZ aanvragen


Plan online een afspraak in mijn agenda. Kies zelf een gewenste dag en tijd.

September 2023
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Deze online agenda geeft de mogelijkheid voor het inplannen van afspraken voor mensen die BBZ willen aanvragen en een Doorstartplan daarvoor nodig hebben.

Het kan ook voor mensen die TOZO hebben gekregen (tijdens de Corona) en/of een laag inkomen en weinig vermogen hebben. 

 

Je kan maximaal 4 uur aan werksessies besteden.

Een 1 op 1 werksessie duurt in principe 1 of 1,5 uur. Tijdens ons gesprek kunnen we dit aanpassen.

Het is mogelijk om 1 afspraak per keer in deze agenda in te plannen.

De afspraak is definitief zodra je van mij een bevestiging hebt ontvangen via email, na de goedkeuring van de Gemeente. Let op: de bevestiging kan ook in jouw SPAM map terecht komen.

Indien je jouw afspraak korter dan 48 uur wilt annuleren of je komt de gemaakte afspraak zonder annulering niet na, verlies je één van jouw 4 uren voor de werksessies. 

Agatha Kuiper

Ik ben Agatha Kuiper, bedrijfskundigadviseur, afgestudeerd in economie, met ruim 20 jaar ervaring, adviseer ik honderden kleine bedrijven met groeistrategieën, zowel in Nederland als in Brazilië.

Als adviseur, trainster en docent ben ik sterk in strategisch meedenken, het ontwikkelen van markt en financieel gerichte plannen. 

Meer over mij? Kijk in mijn LinkedIn profiel.

Zullen we beginnen met jouw doorstartplan/BBZ aanvragen?

Of het nu gaat om een nieuwe positionering op de markt of een herziening van de financiële cijfers, na Corona zijn veel eigenaren van kleine ondernemingen genoodzaakt nieuwe strategieën uit te werken en een nieuwe visie voor hun onderneming te zoeken.

Daar kan ik je mee helpen!

In eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen vaktaal, gaan we een doorstartplan opstellen of structureren zodat je bepaalde werkzaamheden kunt definiëren die in jouw bedrijf moeten worden uitgevoerd, waardoor je weet wanneer je wat moet doen.

We gaan ook aan de cijfers van jouw bedrijf werken, om kosten, omzet en winst inzichtelijk te maken met je nieuwe strategieën in de nieuwe realiteit.

Wat is het resultaat?

Je zult jezelf zekerder en gemotiveerder voelen wanneer je met je Doorstartplan werkt. En het beste is: na onze gesprekken zal het plan uitgedacht, gestructureerd, gedefinieerd en klaar zijn om te worden uitgevoerd.

Wat kun je verwachten van ons gesprek:

– Inzicht in jouw vraag en behoefte
– Een samen uitgedacht Doorstarplan/ BBZ aanvragen
– Financiële hulpmiddelen in Excel

Zullen we aan de slag gaan? Maak een afspraak in mijn bovenstaande agenda.

Eerste keer? Meld je <hier> aan.